För mycket tid på stranden David Elm

Tydligen har David Elm spenderat lite för mycket tid på stranden med beachvolleyboll under sommaruppehållet för hans nedtagning igår såg i det närmaste ut att komma reflexmässigt. Snyggt var det inte, däremot väldigt uppenbart och för mig stod det igår klart att vi måste få proffessionella domare i allsvenskan. Låt varje klubb pröjsa 75 000 i månaden till domarens löner. Det ger 1 200 000 i månaden, fördelat på allsvenskan 32 domare (medräknat reserver och linjemän) vilket ger varje domare en lön på  37 500 före sociala avgifter, vilket ger 18 750 i lön före skatt. Inte så tokigt för att springa omkring och blåsa i en liten visselpipa.

Lägg därtill pengar från förbundet och eventuella sponsorintäkter om reklam får förekomma på domarnas kläder, så kan nog varje domare i framtiden kunna kvittera ut en sisådär 20 000 efter skatt.

Jag tror att alla tränare och spelare i Allsvenskan tycker att 75 000 kronor i månanden är väl spenderade pengar.

Kalmar fick en oförtjänt pinne mot ett tappert kämpande Halmstad på ett vackert och soligt Fredrikskans. Ett bra lag ska ha tur, och det har FF just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Blogglista.se Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också! Affärsverksamhet bloggar Allmänt