Cannabis, FRA och Dressman

Det är svårt att hinna med bloggen när jobbet tar mycket tid. Har varit ledig tre dagar på de senaste 24. Nästa helg bli dock helt ledig och jag hoppas på sol så att det blir en vända ner till Simrishamns vackra stränder och kanske en tur till Kiviks musteri.

Veckan som gått har återigen handlat om FRA. Några folkpartister har blandat ihop äpplen med morötter och tror helt plötsligt att militär och polis är samma sak, att FRA-lagen ska något med brottsmisstanke att göra. Om de verkligen menar allvar med sitt förslag så är de fyra på sätt och vis ett större hot mot demokratin än vad lagen är. Om de på fullt allvar vill bland in militären och hela försvarsdepartementet i justitiedepartementets åtagande så är de ute på mycket, mycket djupt vatten.

Troligtvis handlar det bara om ett utspel för att försöka samla in fler personröster. De har inte mycket med verkligheten att göra.

Alla som undrat över varför skåningar är så glada har fått sitt svar. En cannabis-liga har sprängts och vi kan väl i framtiden emot se lite mindre glada människor i söder. Men skåningar är som bekant alltid glada.

Ett av cannabishusen är ett gammalt café. Farstorp utanför Hästveda börjar allt mer likna Amsterdam...

Ordningen är återställd på listan över mest sökta ord på bloggportalen.se. Sex, blondinbella och string regerar återigen.


Galgarna på Dressman... Det finns i tidningsvärlden något som kallas julitorka. Den värsta typen av nyhetstorka. Då får man gripa efter halmstrån.


Kommentarer
Postat av: Mike

Om staten kunde legalisera skiten skulle vi slippa denhär djävla dubbelmoralen iallafall.

2008-07-20 @ 12:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Blogglista.se Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också! Affärsverksamhet bloggar Allmänt