Portugal regerar

Nu smäller det! Hittills har det bara varit en uppvärmning, men nu sätter EM igång på allvar. Gårdagens match mellan Rumänien och Frankrike var ett smakprov vad Grekland och Sverige kommer bjuda på. Dock kommer det bli två lag som spelar som Rumänien, det vill säga dubbelt så tråkigt. Slutresultat 0-1, Grekland gör mål när Alexandersson inte hinner med på högerkanten och Petter Hansson missar att markera sin gubbe i straffområdet.

EM har annars bjudit på fantastisk fotboll. Portugal, Tyskland och igår Holland visade ett strålande spel. Det kommer bli många fina matcher de kommande veckorna. Tyvärr kommer nog inte Sverige vara inblandad i en enda av dem. Jag hoppas verkligen att jag har fel.

Det är dessutom kul att vara fotbollsintresserad i dessa tider av mästerskap eftersom alla pratar fotboll. Vilken fest, med vilka deltagare du än är på kommer fotboll upp. Mycket roligare än att prata huslån, ungar och räntehöjningar. Fotboll regerar.

Jag hoppas på semifinaler med lagen Tyskland, Portugal, Holland och S....panien. Förhoppningsvis står Portugal som slutsegrare. Missa inte någon av deras kommande matcher. De är fantastiska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Blogglista.se Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också! Affärsverksamhet bloggar Allmänt