Slopa starköl på alla arenor

Tre steg till att få bättre publiksnitt på allsvenska arenor:

- En bestämd tid för fotboll. Lördag klockan 16 för seriematcher, onsdag klockan 19 för cupmatcher (och seriematcher när inte någon cupmatch spelas). Håller med alla de som tycker att TV bestämmer på tok för mycket. Inget sommaruppehåll.

- Slopa starköl på alla arenor. Detta gör att man får bukt med fylla och bråk samt att all den "stämning" i form av svordomar och könsord som finns idag försvinner. Kort sagt den hotfulla stämning som oftast finns på ståplats runt om i landet försvinner om alkohol inte längre finns att tillgå inne på arenorna. Fulla fans släpps naturligtvis inte in. Alla som måste vara berusade för att njuta av fotboll vet inget om fotboll.

- Bättre spel. Tappet kan ju faktiskt bero på att spelet på vissa arenor inte direkt håller någon högre klass...

Det finns även ett antal anledningar till tappet som är svåra att komma åt. Lågkonjunktur är en. Att hajpen kring Allsvenskan börjar avta är en annan. Och självklart tappar man medgångssupportrar om det inte går bra för laget, väldigt tydligt i IFK Göteborgs fall. Även Malmö och Djurgården lider ju av detta faktum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Blogglista.se Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också! Affärsverksamhet bloggar Allmänt